Melyik nyelvvizsgákat fogadják el külföldön?
Sziasztok!
Idén tervezném letenni a felsőfokú (C1) angol nyelvvizsgát. Még nem választottam ki véglegesen hogy hol szeretném megcsinálni de többen is az ECL-t ajánlották. (viszont nem tudom ez mennyire elfogadott külföldön)
Tudom a Cambridge-el biztosra lehetne menni de félek hogy arra nem lesz elegendő tudásom. Így olyat keresnék ami pl. ECL szintű
Kérdésem hogy a nyelvvizsga típusok közül melyik az amelyik a leginkább elfogadott lehet külföldön? Mert a külföldi egyetemi oldalakon sok helyen csak annyit írnak hogy C1-es szint a követelmény ami beletartozik az európai keretrendszerbe.
Így a másik kérdésem lenne ehhez hogy melyek azok a nyelvvizsgák amik a CEFR rendszerébe beletartoznak? mert nem találtam róla cikket:(
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
"Az Euroexam vizsgája nem évül el."
Az, hogy te egy 20 évvel ezelőtti euroexames papírral is felvennél valakit a cégedbe, még nem jelenti azt, hogy bármelyik másik cég is. Aki a papír meglétét előírja, az dönti el, hogy mit tekint elévültnek meg mit nem.
Kedves 20. válaszoló, teljesen igazad van.:)
És tényleg elsősorban a nylevtudásomat szeretném megerősíteni és fenntartani ezért is gondoltam ha kitűzöm magam elé ezt a célt hogy C1-es szintre készüljek akkor azzal elősegítem a soksok gyakorlást.
"ha kitűzöm magam elé ezt a célt hogy C1-es szintre készüljek akkor azzal elősegítem a soksok gyakorlást"
Hát igen, csak utána mi lesz?... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!