Miért jobb a német, mint az angol?
18:56-os
senki se azt mondta, hogy az angol nem világnyelv.
azt mondtuk, hogy mivel nagyon sok német cég van nálunk, nagyon sok olyan szakma/szakterület, ahol elengedhetetlen a német. és annak a válaszolónak is igaza van, aki azt írta, hogy ha már tudsz németül, akkor könnyebb megtanulni angolul. mindkét nyelv kell, de az angolt úgymond "bármikor" meg lehet tanulni, 1-2 év alatt majdnemhogy perfektre, ha használod, német viszont ennél keményebb.
amit én tanulok ahhoz is elsősorban a német kell.
Én még nagyon kis koromban első hallásra beleszerettem, de valamiért általánosban angolt kezdtem tanulni, most végzős vagyok német kéttannyelvűn.
A német nem világnyelv. Európában viszont a németet beszélik legtöbben. Németország a kontinens legfejlettebb nagy állama. Magyarországon különösen fontos a német nyelv ismerete (főleg a gazdasági szektorban), mert a fő kereskedelmi partnerünk Németország.
Englisch ist ein muss und Deutsch ist ein plus! :D
ANGOL A TUTI ANGOL SZÁZSZOR JOBB!!!!!!!!!!!!?
ANGOL ANGOL CSAKIS ANGOL............!!!!!!
JEEEEEEEEEEEEEE
ANGOL·♡·♡·♡♡♡♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!