Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért jobb a német, mint az...

Miért jobb a német, mint az angol?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket, kerüljétek az olyan válaszokat, hogy miért lenne jobb, meg az angol jobb stb. Csak erre írjatok érveket, fordítva ne! Köszönöm.
2010. okt. 10. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

18:56-os

senki se azt mondta, hogy az angol nem világnyelv.

azt mondtuk, hogy mivel nagyon sok német cég van nálunk, nagyon sok olyan szakma/szakterület, ahol elengedhetetlen a német. és annak a válaszolónak is igaza van, aki azt írta, hogy ha már tudsz németül, akkor könnyebb megtanulni angolul. mindkét nyelv kell, de az angolt úgymond "bármikor" meg lehet tanulni, 1-2 év alatt majdnemhogy perfektre, ha használod, német viszont ennél keményebb.

amit én tanulok ahhoz is elsősorban a német kell.

2010. okt. 10. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Én még nagyon kis koromban első hallásra beleszerettem, de valamiért általánosban angolt kezdtem tanulni, most végzős vagyok német kéttannyelvűn.

A német nem világnyelv. Európában viszont a németet beszélik legtöbben. Németország a kontinens legfejlettebb nagy állama. Magyarországon különösen fontos a német nyelv ismerete (főleg a gazdasági szektorban), mert a fő kereskedelmi partnerünk Németország.

Englisch ist ein muss und Deutsch ist ein plus! :D

2010. okt. 10. 19:47
 13/14 anonim válasza:
0%

ANGOL A TUTI ANGOL SZÁZSZOR JOBB!!!!!!!!!!!!?

ANGOL ANGOL CSAKIS ANGOL............!!!!!!

JEEEEEEEEEEEEEE

ANGOL·♡·♡·♡♡♡♡

2014. júl. 8. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem is csoda, hogy ez az ország itt tart, ennyi hülyét, egy egyszerű kérést nem tudnak értelmezni. merre tartunk így, Vaze?
2016. ápr. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!