ELTE BTK Germanisztika tapasztalat?
Figyelt kérdés
Alapvetően nagyon érdekel a német kultúra, töri, irodalom stb. Utána mester tanárira vagy fordító-tolmácsra mennék. A kérdésem igazából az, hogy az egyetem honlapján ígért C1-C2 szintet tényleg el lehet érni? Valamint tudás szempontjából melyik adna többet, bsc német majd msc, vagy mondjuk egy hat éves német tanári szak a tanárképzőben. ( Itt tudom hogy fel kell venni másik tárgyat is, de engem most kifejezetten a német érdekelne) Légyszi hagyjuk a bölcsész=büfészak mondatokat2023. máj. 16. 22:49
11/12 anonim válasza:
nagyon kedves toletek, de diploma nelkul jutottam be multihoz, senki nem kert felsofoku vegzettseget anno, megkerdeztek hany osztallyal rendelkezem illetve az adott nyelvbol se kertek nyelvvizsgat hanem volt egy elbeszelgetesem. De hat nyilvan mindenki jobban tudja hogy velem hogy tortent 😄
Szimpla contact centereskent kezdtem majd az intezmeny belsos treningjei alatt lettem projekt menedzser, es csak azutan voltam hajlando visszaulni az iskolapadba hogy megszerezzem a diplomamat.
Okosan kell kijatszani a lapjaidat , errrol ennyit
12/12 anonim válasza:
11.
Azért hihetetlen, hogy projektmenedzser lehetsz egy multinál, amikor még a szót sem tudod helyesen leírni (egybeírjuk)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!