Mennyi idő alatt tudok megtanulni angolul?
Figyelt kérdés
Soha nem tanultam, csak pár szót tudok, azt is csak zenékből, viszont németül folyékonyan beszélek.2023. máj. 14. 20:59
1/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit foglalkozol vele napi szinten. Minél többet, annál gyorsabban.
2/14 anonim válasza:
Nem értem, mit szeretnél tudni: 30 éve kezdtem el, és mindig tanulom.
3/14 anonim válasza:
Ha napi szinten egy órát minimum angolozol, akkor 1-1,5 év alatt a B2 is simán meglehet.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát de az előny, hogy németül beszélek?
2023. máj. 14. 21:44
7/14 anonim válasza:
Kicsi előny azért, de nem számottevő. Vannak hasonló szerkezetű igeidők pl. de sokmindenben direkt hátráltathat, mondjuk ha már nagyon beléd égett a KATI szórend, azt elég nehéz lehet levetkőzni, illetve épp a múltkor tűnt fel, hogy valaki B2-es nyelvvizsgával belefutott egy kétjegyű számba angolórán, és hirtelen nem tudott vele mit kezdeni, nem tudta, hogy elölről vagy hátulról fusson-e neki, amikor fel kell olvasni. :)
8/14 A kérdező kommentje:
#7 Én is ezért idegeskedem, hogy hátráltatni fog. Elkezdtem most tanulni, de minden németül jön.
2023. máj. 14. 22:22
9/14 anonim válasza:
Azért ne add föl, többeknek sikerült már. :)
10/14 A kérdező kommentje:
Persze nem adom föl, fiatal vagyok, meg amúgyis szükségem lenne az angolra.
2023. máj. 14. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!