Melyik nyelvvizsgát ajánlanátok, esetleg milyenek a tapasztalatok, aki volt már angol műszaki középfokon?
Figyelt kérdés
Angol műszaki középfokú nyelvvizsgát szeretnék, de nem tudom milyen lehetőségek vannak, milyen nyelvvizsgára kezdjek el készülni, BME-sen gondolkodtam, de nem tudom hol máshol lehet még műszaki közepfokon nyelvvizsgázni.2010. okt. 10. 12:47
1/4 anonim válasza:
Telc! AZ a legkönnyebb, és ott fordítás sincs. Ráadásul nemzetközileg elfogadott. Az az egy rossz van benne, hogy ha megbuksz a szóbelin, vagy az írásbelin, akkor az egész díjat ki kell fizetned megint, ha újrapróbálod!
2/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy akkor inkább legyen egy normális nyelvvizsgád, ne pedig valami kamu. Én ECL-t raktam, sokat kellett rá gyakorolnom, de legalább ezt mindenhol elismerik. Bár ez nem műszaki.
Én tényleg azt javaslom, hogy inkább egy kicsivel tanulj és készülj rá többet, és akkor normálisabbat...
3/4 anonim válasza:
A Telc mióta műszaki ny.vizsga?-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!