Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van könnyebb dolog az életben...

Van könnyebb dolog az életben mint egy angol érettségi?

Figyelt kérdés

2023. máj. 10. 21:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Van.
2023. máj. 10. 21:55
 2/22 A kérdező kommentje:
például?
2023. máj. 10. 22:01
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell fényezni magadat. Örülj neki, ha neked könnyen ment.
2023. máj. 10. 22:15
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Nincs. És 3-as, hát lapozd fel a vizsganaptárt ... Hátha ér valami meglepetés ...
2023. máj. 10. 23:05
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg van. Én a szakmai angol középfokúval voltam így, de attól még nem tudok angolul normálisan, alighanem te sem.
2023. máj. 10. 23:38
 6/22 anonim ***** válasza:
69%

Ez meg csak B1 tudas.

Majd megtudod milyen konnyu mikor C1-2-rechajtasz.

2023. máj. 11. 03:11
 7/22 anonim ***** válasza:
58%

"3-as, hát lapozd fel a vizsganaptárt ... Hátha ér valami meglepetés ..."

Jóindulatúlag feltételeztem, hogy ha ekkora a mellénye, akkor legalább tudja, miről beszél, mert már túl van rajta. Mert tudod, nem most 9-kor fog kezdődni a világ első angol érettségije.

2023. máj. 11. 08:05
 8/22 A kérdező kommentje:
megírtam az angolt, most értem haza. Az első részt 15 perc alatt megcsináltam, komolyan van akinek ehhez egy óra kell? Vicc az egész
2023. máj. 11. 12:54
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

És mennyi idő alatt tanultál meg angolul olyan szinten, ahogy most tudsz, kinek a pénzén, milyen anyagi és családi háttérrel, milyen intelligenciaszinttel, stb. - és ezeket a körülményeket ki, hogyan, mennyi minden árán teremtette meg neked?

Biztos, hogy mindent csak és kizárólag saját magadnak köszönhetsz?

És az is biztos, hogy mindaz, ami neked biztosítva volt ahhoz, hogy most ilyen könnyű legyen a vizsga neked, az mindenki másnak is ugyanúgy biztosítva volt? Vagy miért kell mindenkit kapásból lenézni, akinek igenis feladat átmenni az angol érettségin?

2023. máj. 11. 13:03
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Hol olvastál ki ebből a kérdésből meg kommentből lenézést, 9-es? Mert én sehol. Az csak a te fejedben létezik. Egyetlen megállapítást tett a kérdező: hogy az angol középszintű érettségi nagyon könnyű, ami tényszerűen igaz, és hogy jóval több időt adnak rá a szükségesnél. Ez is igaz a diákok 90%-ára.

Az anyagiakhoz semmi köze az érettségi nehézségének, nem kell hozzá magántanár, ingyen is meg lehet tanulni B1-re (B2-re is) az iskolában és az internet angol nyelvű forgatásával.

2023. máj. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!