Használhatok angol érettségin ilyen szótárat?
Olyan szótárat vettunk amelynek a vegen pár oldalon vannak a levélhez segitségek es pár alap mondta illetve egy konkrét level minta is.
Szabad ilyrt hasznalni vagy ez tul nagy segitseg?
"a leirasban csak annyi szerepel, hogy nyomtatott szotar, viszont vannak nyelvtani segedletekkel ellatott szotarak mintalevelekkel is"
Ezek nyomtatott szótárak? Igen. Akkor lehet használni.
Ja mert en nem csak kérdeztem ugye😂es meg nekem vannak ertelmezesi problemaim
Mindegy hagyjuk is nem tudom hany eves lehetsz de biztos etettebb azt mar latom. Remelem egyszer en is ilyen leszek!
"Ja mert en nem csak kérdeztem ugye"
Nem, te nem csak kérdeztél. Kérdeztél, miután válaszoltak, jöttél a barátnőd iskolájával, amikor meg újabb választ kaptál annak megjelölésével, hogy hol találsz megbízható információt, és hogy mi a további teendő, ha annak az értélmezése nehézségbe ütközne (ami simán lehetséges, mert a vizsgaszabályzatok olvasgatása nem feltétlenül könnyű olvasmány), ítélkezéssel vádoltad a válaszolót, amikor pedig elmagyarázta, hogy miből látszik, hogy nem ítélkezett, továbbra is támadtál, azóta is azt teszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!