Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Használhatok angol érettségin...

Használhatok angol érettségin ilyen szótárat?

Figyelt kérdés

Olyan szótárat vettunk amelynek a vegen pár oldalon vannak a levélhez segitségek es pár alap mondta illetve egy konkrét level minta is.

Szabad ilyrt hasznalni vagy ez tul nagy segitseg?

2023. ápr. 19. 06:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
engem is erdekel milyen szotarat lehet hasznalni,ugyanis a leirasban csak annyi szerepel, hogy nyomtatott szotar, viszont vannak nyelvtani segedletekkel ellatott szotarak mintalevelekkel is, ez szamomra se teszi egyertelmuve, hogy az puskazasnak fog e szamitani
2023. ápr. 21. 10:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha neked az nem segítség, hogy leírtam, hol találod meg a hivatalos választ, akkor...
2023. ápr. 21. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:

"a leirasban csak annyi szerepel, hogy nyomtatott szotar, viszont vannak nyelvtani segedletekkel ellatott szotarak mintalevelekkel is"

Ezek nyomtatott szótárak? Igen. Akkor lehet használni.

2023. ápr. 21. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
koszi, ne huzd fel magad :D
2023. ápr. 21. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Rajtad nem fogom, te csak kérdezel, és jól is teszed. :)
2023. ápr. 21. 10:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Ja mert en nem csak kérdeztem ugye😂es meg nekem vannak ertelmezesi problemaim

Mindegy hagyjuk is nem tudom hany eves lehetsz de biztos etettebb azt mar latom. Remelem egyszer en is ilyen leszek!

2023. ápr. 21. 14:59
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ja mert en nem csak kérdeztem ugye"

Nem, te nem csak kérdeztél. Kérdeztél, miután válaszoltak, jöttél a barátnőd iskolájával, amikor meg újabb választ kaptál annak megjelölésével, hogy hol találsz megbízható információt, és hogy mi a további teendő, ha annak az értélmezése nehézségbe ütközne (ami simán lehetséges, mert a vizsgaszabályzatok olvasgatása nem feltétlenül könnyű olvasmány), ítélkezéssel vádoltad a válaszolót, amikor pedig elmagyarázta, hogy miből látszik, hogy nem ítélkezett, továbbra is támadtál, azóta is azt teszed...

2023. ápr. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!