Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Használhatok angol érettségin...

Használhatok angol érettségin ilyen szótárat?

Figyelt kérdés

Olyan szótárat vettunk amelynek a vegen pár oldalon vannak a levélhez segitségek es pár alap mondta illetve egy konkrét level minta is.

Szabad ilyrt hasznalni vagy ez tul nagy segitseg?

2023. ápr. 19. 06:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
nem
2023. ápr. 19. 06:18
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
termeszetesen lehet szotarat hasznalni, de vannak olyan szotarak, amilyet a kerdezo is irt, amelyekbe vannak segedanyagok peldaul levelirashoz. ez ugyan olyan, mint peldaul tortenelemhez sem hasznalhatsz olyan atlaszt,mint regen amiben van kronologia
2023. ápr. 19. 07:22
 3/17 anonim ***** válasza:

2# emelten csak a levélhez lehet szótárat használni.

Kérdező két opció történhet:

1. Odaviszed megnézik majd mondják, hogy nem használhatod.

2. Odaviszed és használod (mert nem nézik meg)

2023. ápr. 19. 15:34
 4/17 A kérdező kommentje:
De a baratnom iskolajaba meg ilyet adtak nekik
2023. ápr. 19. 18:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Használhatod. Emelten biztos, középszintre szerintem ugyanez vonatkozik.
2023. ápr. 19. 19:05
 6/17 anonim ***** válasza:
Amúgy kint van az oktatási hivatal oldalán a tájékoztató, az annyit ír, hogy nyomtatott szótár.
2023. ápr. 19. 19:08
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
A vizsgaszabályzatban kell megnézni, nem mindenféle pletykára, mendemondára hagyatkozni! Ha nem tudod értelmezni a vizsgaszabályzatot, nem vagy elég érett még ahhoz, hogy érettségit tegyél.
2023. ápr. 20. 14:42
 8/17 A kérdező kommentje:

Koszonom 7 es annyira imádom az ilyen embereket akik egyetlen egy kerdes után ítélkezik, hogy en nem vagyok alkalmas érettségizni azert mert mertem valamit kérdezni.

Te biztos nagyon okos es érett vagy hogy tudtal értelmezni egy mondatot.

2023. ápr. 21. 08:47
 9/17 anonim ***** válasza:

Ajjaj, lesznek gondok a szövegértésnél...

Nem mondtam, hogy nem vagy alkalmas, hanem csak azt mondtam, hogy ha nem tudod értelmezni a vizsgaszabályzatot, akkor nem vagy alkalmas. Hogy tudod-e értelmezni, az még csak ezután fog kiderülni, hiszen még csak most derült ki, hogy pontosan mit is kell értelmezned ahhoz, hogy választ kapj arra a kérdésre, amit feltettél. És azzal kapcsolatban aztán végképp nem mondtam semmit, hogy milyen vagy, ha mertél valamit kérdezni.

2023. ápr. 21. 08:57
 10/17 A kérdező kommentje:

Ne aggódj a szovegertesem eddig mindig 5 os volt de lehet csak véletlen csinaltam ilyen jóra

Egyebkent csak szzal volt gond hogy egybol ilyenek kell irni hogy ha nem tudod értelmezni nem vagy erett ahelyrtt hogy csak tovsbbmesz es nem irsz semmit metz seguteni azt nem tudtal csak belem kotni

2023. ápr. 21. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!