Hogy van angolul: egyszobás lakás?
Figyelt kérdés
a google fordító úgy adja ki, h. one roome, ami sztem azt jelenti 1 szoba, és nem egyszobás, mert így rákeresve google-n angolul, nem az jön ki, amit egyszobás lakás kapcsán várna az ember.2023. ápr. 12. 21:34
2/11 anonim válasza:
A link ami meg lett adva az studio - ami egy szoba, nem kulon egy haloszoba.
Egy szobas lakas - one bedroom unit/flat
3/11 anonim válasza:
Amit magyarul egyszobás lakásnak hívunk, az márpedig a studio. A one bedroom az az, amiben van egy háló és egy nappali, az magyarul a másfél szobás panel inkább. :)
4/11 anonim válasza:
Attól függ mit ért a kérdezô az “egyszobás” alatt.
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Beszivárog az angolszász kultúra, a fiatalabbak már ezen szocializálódnak. A klasszik magyar egyszobás lakás az egy garzon. De valóban nem tudjuk, a költő meg a kérdező mire gondolt.
7/11 A kérdező kommentje:
sztem a studio panellakásra utal, de egyszobás lakás lehet ház is, pl. vidéken.
tehát én továbbra is az egyszobás lakás kifejezést keresem, ami nem feltétlenül panel,sőt.
egyszobás alatt azt értem, amit a szó is jelent, egyetlen szoba van.
2023. ápr. 13. 10:59
8/11 anonim válasza:
Na, az a Studio, higgyétek már el :D
9/11 anonim válasza:
A stuido megerősítésére:
10/11 anonim válasza:
#9-es természetesen studio-t akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!