Angolul c1 szinten beszélek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincsen egy nyelv se ami tetszene és örömmel tanulnam az angolon kívül.tobb nyelvbe is belekezdtem de egy idő után nem tetszik egyik sem vagy a hangzásúk vagy ahogyan a szavakat írjuk nem tetszik mit tegyek? Jogász vagyok hogy lesz így munkám ha csak angolul beszélek???segitsetek2023. ápr. 9. 11:07
1/5 anonim válasza:
És ha megtanulnál írni? Magyarul? Közben hátha eszedbe jut egy jó nyelv!
2/5 anonim válasza:
Szerezz angolból C2 myelvvizsgát, ha ennyire cssk az egy nyelv felel meg neked. C1 ma már sokaknak van, azzal nem lehet kitűnni. De azt nem hiszem el, hogy semmi más nyelv nem tetszik. Próbáltál germán, szláv, sémi nyelveket is?
3/5 A kérdező kommentje:
Németet tanultam de nem jött be szláv nyelvek haszontalanok oda nem költöznek hogy megtanuljam. Tanultam meg spanyolt?franciát,olaszt,svédek de egyik se jött be
2023. ápr. 9. 13:24
4/5 anonim válasza:
Nem a nyelvekkel van baj, hanem te vagy nyomi. Ezzel a mentalitással egy nyelvet sem fogsz tudni megtanulni.
Nyelvet nem azért tanulunk, mert azt "megéri", hanem magáért a folyamatért, a nyelvtanulás okozta örömért. Aki ezt nem érti, annak esélytelen egy magas szint elérése.
5/5 anonim válasza:
Egy jogász nem szokta kitenni a vesszőket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!