Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Különbség egy 60 és egy...

Különbség egy 60 és egy százszázalékos emelt szintű érettségi között? Úgy értem hogy a felkészülés mennyivel nehezebb hogyha az utóbbit akarom mindenképpen de legalábbis minnél jobban megközelítve?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Istenem! Nem többszöri vizsgázásra gondoltam, hanem egy korábbi teszt kitöltésére, hogy belődd a szintet! Tényleg ennyire késő van?
2023. ápr. 5. 23:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznosabb tanulni, mint a pillanatnyi szintet belőni, de te tudod.
2023. ápr. 6. 06:59
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen, én tudom. Azt is tudom, hogy szeretsz kötözködni. A tudásszint-felmérés a tanulás alapja. Abból fogod látni, hogy honnan indulsz, mennyire reálisak a céljaid, mik az erősségeid, mik a fejlesztendő területeid. Nem mellesleg az érettségi feladatsorok megoldása és önellenőrzése természetesen tanulás, mi más lenne. Te ezt pedig eddig furcsa mód nem tudtad. Na mostmár te is tudod.
2023. ápr. 6. 07:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem egeszen Értem hogy ha már valaki elindult akkor miért kell belőni újra.

Ha szerinted nem reális egy felsőfokú nyelvvizsga, oké, de a saját korlátaidat ne aggasd rá másokra. Megteszik ezt a való eletben épp elegen, olyan emberek akiktől sokkal nehezebb megszabadulni mint tőled.

Dicséretes hogy újra vizsgázás után az újrabelövésnél tartunk de én még mindig maradnék a hasznos dolgoknál.

A pótcselekvéseket sose díjaztam.

És azt az apróságot se felejtsük el hogy nem az a kérdés amire válaszolsz. A Wikipédia ezt trollkodásnak nevezi. Bár A hozzád hasonlók újra szokták definiálni a trollkodás fogalmát, még azok is akit nem ennyire újrafóbiásak, mint te.

2023. ápr. 6. 07:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, javaslom hogy egy pszichológusnak mondod el ezt a sok újjrázási kényszert. Lehet hogy tud segíteni.
2023. ápr. 6. 07:30
 16/16 anonim ***** válasza:
82%

jajj szegény 13as, csak nem belegázoltál kérdező kis autista lelkébe?

jól van nyomika, akkor hisztizz és csinálj amit akarsz, úgysincs elég agyad felfogni a magyar szövegeket sem, mit akarsz te itt száz százalékos érettségit? tudod miért nem reális a felsőfokú nyelvvizsga meg a száz százalékos érettségi? mert ahhoz intelligencia is kéne, nem csak okoskodás.

2023. ápr. 6. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!