Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek spanyolt vagy...

Szerintetek spanyolt vagy inkább franciát tanuljak? Melyik nehezebb?

Figyelt kérdés

Már régóta gondolkozdok rajta, és tényleg nem tudok dönteni.

Régebben mindenképpen franciát akarta, de a spanyol is kezd szimpatikus lenni.

2023. jan. 27. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Én a spanyolt választanám, ha én döntenék, de csak akkor, ha e két nyelv a választék
2023. jan. 27. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Francia nehezebb. A franciát talán több országban tudod hasznosítani, mint a spanyolt. Azt tanácsolom azt tanuld, amelyik jobban érdekel, jobban tetszik.
2023. jan. 27. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a francia jobban tetszik, én azt választanám. A spanyol könnyebb szerintem egyébként (de nekem nagyon nem tetszik).
2023. jan. 27. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
A francia nehezebb és sokkal több értelme is van.
2023. jan. 27. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A spanyol sokkal könnyebb, a fönti válaszolóknak igaza van a használatával kapcsolatban, de viszont az olaszt nagyon könnyen meg lehet érteni vele (párom magas szinten beszél spanyolul, de olaszul soha sem tanult, és amikor olaszországban voltunk egy-egy szó kivételével teljesen megértette azt, amit a szállásadó mondott olaszul), amit pedig elég sokan beszélnek.
2023. jan. 27. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán mindkettőt, de ne egyszerre. Hogy melyik hasznosabb? Ha olyan helyen dolgozol ahol németül kell tudnod akkor egyik sem. Úgy keresni munkahelyet, hogy amilyen nyelven tudsz az meg megint csak hülyeség. Ha nem tudsz a kettő közül dönteni akkor tanuld meg mind a kettőt. Csak kezd azzal amelyik legszimpatikusabb, azért hogy könnyedén haladj. Szokták mondani, hogy a tudást nem tudják elvenni.
2023. jan. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!