Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valami tipp, hogy hogyan...

Valami tipp, hogy hogyan tudnám kicsit felpörgetni az angolomat?

Figyelt kérdés
Májusban érettségizem, emeltezem angolból, nagyon örülnék, ha 60%-ot össze tudnék hozni, mivel próba érettségin most 45% ment. A szókincsem elég rossz, de ha csak sima szókártyákból tanulok, akkor nem marad meg semmi, esetleg van valakinek valami jó bevált módszere, hatékony angol tanulásra?:)
2023. jan. 10. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én olvasással tanultam meg, netes sztorikat olvastam, google fordítóval :D Ha rávittem a kurzort egy mondatra, megjelent az eredeti. Kicsit nyögvenyelős az eleje, aztán hamar belejöttem.

Nézd meg a kedvenc filmjeidet angolul, felirattal! Szórakoztató, és nagyon sokat segít, a kiejtéssel együtt :)

2023. jan. 10. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan sok zenében nem teljesen tökéletes a nyelvtan, de szókincset lehet fejleszteni zenefordítással is. Akár magyarról angolra, vagy angolról magyarra, nem gáz, ha fordítóval sikerül csak néha. Én is így tanultam meg rengeteg szót, sok sikert!
2023. jan. 10. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2023. jan. 10. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Filmnézés, mondjuk netflix, angolul angolfelirattal?
2023. jan. 23. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
(4es vagyok) itt [link] keresni beszélgetőtársakat, és angolul beszélgetni különböző témákról?
2023. jan. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!