Észre vettem, hogy az angolok és az amerikaiak nem olyan írással írnak, mint mi; a betűket nem kötik össze, mintha nyomtatott lenne. Azért a mi írásunkat gond nélkül el tudják olvasni? Ők is szoktak úgy írni, mint mi?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 22:55
1/3 anonim válasza:
nehezen tudják olvasni, de igen. egyébként én sem szeretem, világ életemben nyomtatott betűkkel írtam, alig engedtek át miatta az érettségin.
2/3 anonim válasza:
Utolsó: az rettségin nem számít hibának a nyomtatott betű, természetesen amennyiben meg lehet különböztetni a kis- és nagybetűket benne.
El tudják olvasni, ott is van, aki összeköti, de én is úgy látom, hogy leginkább nyomtatottan írnak.
3/3 anonim válasza:
Hát én csak annyira tapasztalom,hogy nyomtatott betűkkel írnak,ahogy otthon is páran úgy írnak..Angliában élek,dolgozom..Rendszeresen találkozom angol írott levelekkel,és ezerféle..Többnyire ugyanúgy összeírják a betűket mint mi.Van aki szépen ír van aki csúnyán,szinte alig lehet kiolvasni,hogy mit akar..Van aki nyomtatott betűkkel ír..Változó..De ez Magyarországra is jellemző.A férjem például szintén nyomtatott betűkkel ír pedig magyar ember..
De legtöbbször ugyanúgy írnak mint mi,összeírják a betűket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!