A barátaim nem támogatnak a nyelvvizsgában, azt mondják, nem fog sikerülni. Szerintetek? ( több lent)
Ne is törődj velük. Mondd meg a tanárodnak, hogy mik a céljaid, esetleg ő is tud neked adni plusz feladatot. Külön tanárt is érdemes meglátogatni, illetve próbateszteket töltögetni.
Mindent bele, sikerülhet!
Mert látják, hogy nem tudod. Nem tudom, miért kell azt mondani, hogy menj, nagyon fasza vagy stb, ha nem vagy.
Ja, tudom, képmutatásból. Az van mindenütt.
Utolso,
Ha kerdezonek otoseik vannak angol nyelvtanulasban, "haveroknak" harmas es nyesesek, akkor ki nem tud?
Miert ilyen irigy a agyar nep a masikra? Mindent lehurrognak, leintenek, ahelyett hogy buzditsak egymast, foleg ha baratnak szolitjak egymast.
Kerdezo, tanulj, gyakorolj, vizsgazz, menj at. Egyebkent nem tudom miert tartsz ilyen "haverokat"?
Nekem is ötöseim vannak, viszont ez kevés ahhoz, hogy nyelv-vizsgázzak, ezt tudják az ismerősök is, akik csak hármasok. Nem vesznek rá "baráti támogatásból", arra, hogy elbukjak 30 ezer forintot, mert még nincs elég tudásom.
Ez nem az irigységről, hanem a realitásról szól. Persze, lehet a mágikus baráti baromságra alapozni, akinek vannak fölös tízezrei.
Es a harmas barataid honnan tudnak hogy mennyit tudsz?
A penz nem minden. Meg kell probalni, mert ha nem, akkor soha nem fogja a kerdezo tudni, hogy atmenne e vagy sem. Besz.rik soha nem jutottak sehova az eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!