Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Általános suliban végig (1-8.ig) kitűnő voltam angolból, nem is igazán kaptam 4eseket, megvan az alapfokú nyelvvizsgám, (tudom, nem sokat értem el vele, de azért megtapasztaltam hogy milyen egy nyelvvizsga). Most elsős gimis vagyok, és eléggé visszaestem angolból 3asra, a német jobban megy érdekes módon. 😅 Egyszerűen csak azért estem vissza mert itt már lesznek nehezebb nyelvtani részek is?2022. dec. 8. 19:39
2/11 anonim válasza:
A tanárnak komolyabbak az elvárásai.
Valahogy sosem értem, miért nem tudja egy diák, miért sikerül rosszabbul egy számonkérés.
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg a két iskolában mások/nagyobbak az elvárások. Többet kell tanulni, hiszen ez a lényege az egésznek
4/11 A kérdező kommentje:
Azt értem hogy többet kell tanulni, stb...de elég érdekes angol tanárom van, egy páran panaszkodnak is rá az osztályban, hogy még szótárat sem kér, hogy jegyzeteljük le a szavakat, és sokan azért írnak 2eseket is, mert az idegen szavaknak nem mondja el magyarul a jelentését
2022. dec. 8. 21:00
5/11 anonim válasza:
De ez nem magyaráz meg semmit.
Olyat kérdez, amit nem tudsz. Mert akkor, igen, emiatt rosszul sikerül egy szódolgozat. Pont.
Az, hogy ezen hogyan lehet segíteni, más kérdés: otthon szótárazni, órán megkérdezni stb.
Egyébként szótárfüzetet én sem kértem sose, mert úgy voltam vele, hogy úgyis elhagyják, és aki akart, anélkül is fel tudott készülni.
De Te attól még használhatsz, ha neked úgy egyszerűbb.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a szótár füzet csak azoknak hasznos akik tényleg ebből készülnek. Egyébként simán le lehet irni az angol szavakat az órai füzetbe és otthon kiszótárazni
7/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :))
2022. dec. 8. 21:40
8/11 anonim válasza:
Már megint a tanár hibája, hogy a csemeték nem tanulnak. 😂
9/11 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem említettem hogy a tanár hibája. :)
2022. dec. 9. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!