Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A német nyelvtudásomat hogy...

A német nyelvtudásomat hogy fejlesszem Ausztriába költözéshez?

Figyelt kérdés
Elég jól megy már. Van egy C1-es nyelvvizsgám, viszont kb. B2 szinten vagyok, mert azt csak az érettségihez kaptam meg. Sokat megértek, és egyszerűbb mondatokkal beszélni is tudnék, viszont félek tőle nagyon. Nyelvtanban sok hibám van. Eddig németül olvasok, és sorozatot nézek. A beszédet kéne fejleszteni. Jó lenne pincérnek, vagy pultosnak jelentkezni, nem pedig szobalánynak, viszont ha nem fejlődök, akkor ez nem fog menni. Az angol beszédet omeglen gyakoroltam, viszont oda nem akarok visszamenni, mert sok a nem normális. Bármi tippet meghallgatok. A magántanár az sajnos nem opció.

2022. dec. 5. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én most mentem ki.

Csak hallgatom az utcán és rámragad, igaz barátnőm kint él 8 éve.

Amúgy DuoLingo se rossz.

18/F

2022. dec. 11. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"A magántanár az sajnos nem opció."

Nyelvtanfolyam. Jobb is, mint a magántanár, mert több emberrel gyakorolhatod a beszédet.

2022. dec. 11. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!