A fiatalok miért az angolt tanulják német helyett? Azért nem értem, mert egy csomóan el szeretnének költözni, de nyugaton leginkább a németet beszélik.
Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 21:20
11/12 anonim válasza:
Ahogy mondták, az angol világnyelv, de amúgy nálunk középiskolában volt német és angol is, de a német órák harmatgyengék voltak az angolhoz képest.
12/12 anonim válasza:
#11-es vagyok.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem az iskolában is az angol tanítása színvonalasabb lehet, és már ez is csak azt erősíti, hogy az ember lánya angolt tanuljon, hisz az iskola is annak adja meg jobban az alapját, nem pedig a németnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!