Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen felsőfokú angol nyelvvi...

Milyen felsőfokú angol nyelvvizsgát tegyek?

Figyelt kérdés
Nézegettem már több fajtát is de mindben van olyan rész ami annyira nem megy és olyan is ami meg tök jó szokott lenni. Igazából csak az a fontos hogy meglegyen(ezt egybe vagy külön kell írni?). Egy éve csináltam meg a középszintet, az BME volt de arra nincs a közeljövőben időpont. Hogy válasszak? (vizsgadíj és vizsgahely másodlagos)
2010. szept. 29. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

www.nyak.hu --> keress rá a lakhelyeden letehető vizsgákra és próbáld megoldani a mintateszteket (a vizsgák honlapján általában vannak gyakorló ill. mintafeladatok)

Cambridge, TELC, ECL, DExam, EURO <-- ezekben nincs fordítás és nemzetközi bizonyítványt is adnak. Persze drágábbak, de külföldön is ismertek (ECL, DExam és az EURO magyar székhelyű)

BME, Origo, Pannon, TársalKODÓ (Kodolányi főiskola), EURO (tehető 1 és 2 nyelvűként is) ezekben van fordítás, magyar székhelyűek, nem adnak nemzetközi bizonyítványt, de valamivel olcsóbbak.

A TELC-et csak egyben teheted le, tehát ha az egyik rész nem sikerülne, újra az egész vizsgadíjat be kell fizetned, és vizsgáznod.. Amúgy kedvelt vizsga, az utóbbi időben nehezebb lett.

2010. szept. 29. 16:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, már ezzel is sokat segítettél! Nem szeretem annyira a fordítást és jó lenne, ha külföldön is elismert lenne. Ezzel jócskán leszűkült a kör! :D
2010. okt. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!