Legkevesebb mennyi ideig érdemes magántanárhoz járni angolból, hogy meglegyen a középfokú vagy legalábbis elérjek egy magabiztos tudást?
Általánosban és gimiben tanúltam angolul. Végülis sok mindent tudtam, csak már az évek alatt nagyon megfakult a tudásom és nagyon passzív, nincs lehetőségem használni.
De úgy is feltehetném a kérdést, hogy heti 1x 1,5 óra magántanárhoz járással mennyi idő alatt illik eljutni egy ilyen szintre, ha valaki átlagos nyelvérzékkel rendelkezik?
"Legkevesebb mennyi ideig érdemes magántanárhoz járni angolból, hogy meglegyen a középfokú"
Szerintem semennyi ideig, én se jártam magántanárhoz, meglett a felsőfokúm, pedig nyelvtehetség se vagyok.
"heti 1x 1,5 óra magántanárhoz járással"
Szerintem heti 1 tanórával a hét során felejtesz annyit a következő óráig, hogy max. szinten maradsz, de nem fejlődsz.
Naponta kell az idegen nyelvvel foglalkozni, akár csak fél órát. Nulláról 500-600 óra a középfok. Aki naponta egy órát foglalkozik a nyelvvel, az tehát (nulláról) másfél év alatt jut nagyjából középfokú szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!