Hármas: persze ez teljesen világos. Csakhogy olyanok voltak, akik angolul nem tudtak volna segíteni, csak azt akarták, hogy én tanítsam őket. Amit te mondasz azzal nincs semmi bajom.
Nekem akkor pont az lett volna a cél, hogy anyanyelvi legyen.
4. Ezek nem értik még azt a szót, sem, hogy "tandem" :D
Vagyis, úgy képzelik, hogy felülnek, nézik a tájat, a másik meg tekerjen helyettük is :D
A tandemnyelvtanulás a nyelvtanulás olyan módszere, amely a tandempartnerek közötti kölcsönös nyelvcserén alapul, ahol ideális esetben mindkét tanuló anyanyelvi beszélője annak a nyelvnek, amelyet a másik tanulni szeretne. A tandemnyelvtanulás eltávolodik a hagyományos nyelvtanulási pedagógiától, megszüntetve a tanár-diák modellt.
Mindkét fél anyanyelvû, nem felsôfokos vizsgával rendelkezô. Az még nagyon messze van az anyanyelvtôl.
Mindkét fél anyanyelvû, nem felsôfokos vizsgával rendelkezô. Az még nagyon messze van az anyanyelvtôl.
-Én ezt nagyon jól tudom volt nyelvszakosként és FTMA szakosként. Csak leírtam, hogy nekem anyanyelviek nem válaszolták, hanem csak magyarok, mikor látták, hogy valamennyire beszélek olaszul és spanyolul. Szerintem azért lehet, mert az olasz/spanyol sokkal elterjedtebb a világban, így egy angol anyanyelvű inkább azt akarja tanulni mint a magyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!