Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvvizsga a "legjobb"?

Melyik nyelvvizsga a "legjobb"?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni, hogy aki angol nyelvből colt már C1 nyevvizsgán, melyiket ajánlaná? Egyáltalán van olyan, hogy a vizsga, vagy a központ neve miatt érdemes odamenni? Egy sima C1 komplexet szeretnék, csak nem igazán tudom, melyik "érné" meg. Elég sokat feldob az internet és nem vagyok annyira otthon bennük a B2-t az emelt angol nyelvvizsgára kaptam, így sosem voltam ilyen vizsgán.

Köszönöm a válaszokat.

2022. okt. 11. 09:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi, ez hasznos információ. :)

2022. okt. 11. 13:18
 12/18 NTBS ***** válasza:
100%
Amelyiket elfogadja az a hely, ahová készülsz.
2022. okt. 11. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz a közeljövőben külföldre menni, akkor ne csinálj IELTS-et, mivel az 2 év után lejár.
2022. okt. 11. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyetemi jelentkezésre és külföldi professzori felvételikre fáj a fogad, akkor nagyjából mindegy, de nyilván nehéz úgy válaszolni, hogy nem tudjuk, hogy mi a célod. Ahhoz, hogy kimenj akármelyik külföldi országba mosogatni/takarítani/építőmunkásnak stb. nem kell még papír sem szerintem, de ha akármilyen külföldön is elfogadható papírt fel tudsz mutatni, akkor az már jó. A Cambridget szokták itthon emlegetni a legerősebb angol nyelvvizsgának, németből meg a Goethét. Ha külföld a cél valamilyen erősebb képzésre/pozícióra, specifikusan kellene megnézni, hogy mit fogadnak el.
2022. okt. 11. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb az a válasz, hogy az Angliában szerzett.
2022. okt. 13. 06:47
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Őszintén szólva nincs semmilyen célom vele, csak a magam szórakozására csinálnám meg, ahova jeletnkezni szeretnék elég a B2, az pedig, mint írtam az érettségi miatt megvan. Ez csak amolyan szórakozás lenne számomra, meg úgy kipróbálni, hogy milyen egy nyelvvizsga megszerzése.
2022. okt. 13. 07:05
 17/18 anonim ***** válasza:
71%

Mindegyik elfogadott külföldön csak az origo nem.

Nyilvan a cambridge a legjobb, de borzasztoan nehéz, azt nem ajánlom ha csak nem vagy uberprofi angolbol.

Nekem languagecert b2 és c1em van, nem volt nehéz, készültem rá sokat és úgy nem ért meglepetés.

2022. okt. 19. 20:00
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

2022. okt. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!