Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Duolingóval meg lehet tanulni...

Duolingóval meg lehet tanulni angolul és németül?

Figyelt kérdés
Az angol egész jól megy, van érzékem hozzá és szeretem is. A németet eléggé elhanyagoltam az utóbbi pár évben ezért valamivel kevesebb a tudásom mint angolból, de szeretem ezt a nyelvet is. A kérdésem az lenne, hogy a Duolingo alkalmas e a minőségi nyelvtanulásra? El lehet vele jutni mondjuk egy középfokú nyelvvizsgáig ha mellette nyelvvizsga feladatokat is csinálok?
2022. szept. 23. 12:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Alapozni jó én évekig nyomtam túl sokat nem adott, én inkább befizettem egy rendes online oktató oldalra, ez mellett néha csak unalmamba nyomkodom a duót, angolra nekem nem jó, de a totál ismeretlen németbe bele kóstoltam, mióta abból is van magyar kurzus, igy hogy a németet nem ismerem, azzal elvagyok a duó szinrjén is.
2022. okt. 12. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

A DuoLingo önmagában nem alkalmas arra hogy nyelvet tanulj. Azzal nem fogsz megtanulni egy nyelvet, hogy végig veszel feladatokat, mert csak bemagolsz de nem lesz élmény kötve az adott nyelvhez.

A nyelvtanuláshoz élmény kell.

2022. okt. 25. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12 es a duo sokaknak élmény főleg a kezdőknek, játékos könnyed stb
2022. okt. 26. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
De játékosan csak hobbi szinten fogsz nyelvet tanulni, komolyabban nem.
2022. okt. 26. 19:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek ez elég.
2022. okt. 27. 10:00
 16/16 anonim válasza:
48%

A Duolingo egy katasztrófa, az orosz része legalábbis, én azt csinálom éppen, nem kezdőként, ismertem a cirill betűket és beszélek egy másik szláv nyelvet, emiatt nem gond a nyelvtant megérteni.

51 lecke van benne. A 40. leckéig még úgy-ahogy elfogadható, de most már a 43. leckénél tartok és a 41-43. leckében SEMMI újat nem tanít, csak 15-20 példamondatot ismételget. Nagyon felháborító, hogy az előző 40 leckéből rengeteg kifejezés, fordulat és nyelvtan lenne, amit jó lenne ismételtetni, de SEMMIT nem ismételtet, kivéve 15-20 mondatot, de azt aztán a megunásig.

Nagy csalódás az egész. Az utolsó 41-51 lecke gyakorlatilag a teljes program 20%-a, ráadásul FIZETEK érte, de nagyon úgy tűnik, hogy ez az utolsó 20% egyáltalán nincs is kész nekik, csak feltöltötték ezzel az unalomig ismétlődő töltelékkel.

Mindenkit lebeszélek a Duolingoról.

2022. nov. 21. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!