Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi esélyem lenne külföldön?

Mennyi esélyem lenne külföldön?

Figyelt kérdés

Magyar anyanyelvű történelem, földrajz tanár vagyok, felsőfokú angol nyelvvizsgával. Folyamatosan fejlesztem ettől függetlenül az angolomat. Szeretnék külföldön tanítani.

Kérdés az, hogy lehetséges-e ez, és ha igen kell-e valami vizsga, bármi hozzá.

2022. szept. 5. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"kell-e valami vizsga, bármi hozzá"

- Nyilván ez attól függ, hogy a kb. 200 ország közül melyikben kötsz ki.

2022. szept. 5. 13:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen azt lehagytam elnézést.

Amiken gondolkodunk a párommal: Anglia, Svájc, Ausztria, Spanyolország, Portugália

2022. szept. 5. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Spanyolországban biztos kellene spanyol tudás a tanításhoz.
2022. szept. 5. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, ezt valahogy gondoltam :( :)
2022. szept. 5. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobbak az esélyeid, mint gondolnád. Egy fél tucat tanárt, tanítót stb. ismerek aki Németországba, Angliába költözött és kint folytatta az eredeti szakmáját. Még egy logopédus is, ami elég meglepő.
2022. szept. 5. 13:52
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös. Komolyan? De úgy, hogy nem nyelvtanárok voltak?
2022. szept. 5. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
elméletben sok minden lehetséges, gyakorlatban leginkább felsőfokú nyelvtudás és egy rakat adminisztráció, különbözeti vizsgák, honosíttatás kell hozzá. magyar súlypontú történelemre tényleg van szerinted kereset mondjuk svájcban?
2022. szept. 5. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
6. Igen, úgy, hogy nem nyelvtanárok voltak. Többen is végeztek valami kiegészítő szakot (például a logopédus azt hiszem egy magiszteri diplomát), nézz utána, hogy megy a honosítás.
2022. szept. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!