Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Érdemes használni a doulingot?

Érdemes használni a doulingot?

Figyelt kérdés
Franciául szeretnék tanulni. Valaki azt írta, hogy nem jó mert rettenetesen van rendszerezve, valaki meg azt mondta, hogy nagyon jó.
2022. aug. 26. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
A Duolingo azoknak van, akik nem akarnak B2-es szintig eljutni egy nyelvvel, hanem csak szabadidejükben szívesen tanulgatnak szavakat, mondatokat idegen nyelveken. Egyfajta szórakozásnak jó, de komoly nyelvtanulásra semmiképp. Próbáltam és nagyon gyenge. De hát ingyen miért is várnánk el minőséget?
2022. aug. 27. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
A semminél egy fokkal jobb. Veszíteni nem fogsz vele, de önmagában nem is elég semmire. Pénzt nem érdemes költeni rá
2022. aug. 27. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy attól is függ hogy milyen nyelvet tanulsz. Én svédet (angolról), egy bő fél éve, és svéd weboldalakkal már elég jól elboldogulok, feliratos filmekkel szintén. Igaz sok a hasonlóság a némettel, amit beszélek (bár nem túl jól). Kezdetnek szerintem teljesen jó a duolingo, pár hónap után pedig el tudod dönteni tetszik-e a nyelv, akarsz-e bele ennél több időt, energiát, pénzt fektetni.
2022. aug. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!