Melyik svéd nyelviskola ajánlott itt MO-n?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni, és érdeklődnék negativ es pozitiv tapasztalatok felol, hogy jó iskolát válasszak. A Skandináv ház nevű iskolát néztem most ki.2022. aug. 11. 16:43
1/2 anonim válasza:
Én norvégra jártam fél évet a Skandináv házba. Rendes volt a tanár és jó ritmusban haladtunk. El kellett költöznöm Budapestről, így nem tudtam folytatni sajnos, pedig szerettem. Viszont úgy tudom, hogy most már online is indítanak tanfolyamokat. Lehet, hogy majd egyszer újrakezdem. Szóval ajánlom őket. A Pannon Kincstár épületében voltak az órák.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom akkor merek jelentkezni :)
2022. aug. 12. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!