Melyik a helyes mondat?
Figyelt kérdés
Angolban úgy kell mondani, hogy: Sorry, I can must to go on gym vagy Sorry, I must need to go on gym? Azt akarom mondani, hogy Bocs, de mennem kell az edzésemre.2022. aug. 7. 01:00
1/10 anonim válasza:
Egyik sem.
Sorry, I have to go to training now.
Sorry, I must leave for my training session now.
2/10 franciasrac válasza:
Egyik sem.
"Sorry, I must go to the gym"
3/10 A kérdező kommentje:
1: mi ez a zagyvaság? Az I have to véletlen nem a képes, tud-ot jelenti?
2: köszi, akkor a can nem kell csak.
2022. aug. 7. 01:11
4/10 franciasrac válasza:
I have to = muszáj nekem
A can és must külonleges igék, nem lehet őket ugyanebben a mondatban írni. Ráadasul a can a képességet jelenti, nem a kötelezettséget
5/10 anonim válasza:
Kerdezo!
Zagyvasag? Igen, a te mondataid azok. Ha te jobban tudod, miert kerdezel? Vagy szorakozol? Jo mulatast! 😂
6/10 anonim válasza:
"mi ez a zagyvaság?"Í
Zagyvaságot itt csak te írtál, kérdező, de nem kicsit.
8/10 A kérdező kommentje:
5: 1 hete kezdtem el az angol tanfolyamot és a következő heti anyag a segédigék, nem szórakozom nyilván. Lehet én kevertem össze, még csak magamtól álltam neki.
2022. aug. 7. 01:26
9/10 anonim válasza:
Akkor meg huzd meg magad, ne flegmaskodj, hanem figyelj oda a javitasokra es tanulj. A nyekviskolaban nem fogjak ertekelni a beszolasaidat.
10/10 anonim válasza:
"Lehet én kevertem össze"
Biztosan, és ha ostobaságot állítasz, utána praktikus lenézést kérni. A lehet, én kevertem az nem elnézéskérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!