Európában nem lenne hasznosabb az angol helyet németet tanítani?
Figyelt kérdés
Német: Németország, Ausztria, Sváj, Liechtenstein, Luxemburg, Belgium
Angol: Egyesült királyság, Írország
2022. aug. 6. 11:20
2/15 anonim válasza:
A német inkább csak Európában LEHET hasznos, már akinek. Nekem megtanították rendesen, sosem használtam, pedig németekkel is dolgoztam, ott is az angol volt a hivatalos nyelv.
Az angol világnyelv.
A kettő nem egy kategória.
3/15 anonim válasza:
De hasznosabb lenne sokkal dél amerikaban is. Nemet erős plusz lenne tárgyalásoknal mivel itt ott is németeke az ipar
5/15 anonim válasza:
ha ujra nénzék már nem az angol lenne
Autoipar németeké, Épitőipar németeké, és mikor Brasilia sráctol megkérdeztem miért akar nemetül tanulni mondja mert akkor 2szer annyi lenne fizuja ja angolul beszél annyanyelvi szinten
6/15 A kérdező kommentje:
Meg hát az FC BAYERN MÜNCHEN német is nem angol.
2022. aug. 6. 13:47
7/15 anonim válasza:
Akkor a németek miért tanulnak angolul?
8/15 A kérdező kommentje:
Is ha az angol a világnyelv akkor az amerikaiak mért tanulnak spanyolul?
2022. aug. 6. 14:40
9/15 anonim válasza:
Németek tanulnak franciát spanyolt latint és angolt is
10/15 anonim válasza:
Amíg a germánok, latinok, szlávok és mindenki más tanulnak angolt, addig tudok velük angolul beszélni és számomra nem indokolt a német nyelv megtanulása, mert nem akarok ott élni és a munkámhoz sem kötődik. Angol nélkül viszont nagyon sok mindentől elzárom magam online és a való életben is. Szóval egyelőre számomra nem hasznosabb az angolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!