Melyek azok az oldalak, ahol olyan angol anyanyelvűekkel vagy angolul jól tudókkal vehetném fel a kapcsolatot, akikkel tudnék a weben keresztül élőszóban beszélgetni, hogy fejlesszem az angolomat és cserébe én is segítsek nekik valamiben?
A www.conversationexchange.com - ot ismerem, de ott eddig - azok közül, akik nagyjából egy időzónában vannak velem - nem sokan válaszoltak, s ők is valamiért inkább leveleznek. Épp csak én a fluent beszédben és a listening - ben szeretnék fejlődni, mert ugyan nagyon szépeket tudok írni, de ott azért több időm van elegánsan megfogalmaznom azt, amit közölni szeretnék.
(Jelenleg valahol a közép és felsőfok között vagyok, de nem nyelvvizsga a cél, hanem a beszédem fejlesztése.)
Épp most regisztráltam a interpals.net - en is.
Remélem, ott azért összejön valami.
Mindenesetre, örömmel töltene el, ha valaki javasolna valamit, amit esetleg én kihagytam. Előre is köszönöm!
Azt hittem nyilvánvaló, hogy ez úgy működik, hogy olyanokkal beszélek angolul, akik native speaker - ek azon a nyelven, viszont magyarul tanulnak, s ezért cserében ők velem magyarul beszélhetnek. (Vagy épp segíthetek nekik akár programozást tanulni vagy épp egyetemi szintű fizikát angol nyelven.)
Kérlek, ahhoz szólj hozzá, amihez értesz, köszönöm!
21:21
Szerettél volna mondani valamit?
Na, szevasz, mész a blokkba.
Tessék, te "not-so-bright", azóta csak e felület által ennyi emberrel levelezek, illetve Skype -olok rendszeresen. :D
Magyar származású amerikaiak, te hülye gyerek, akiknek már a szülei sem beszéltek magyarul.
By the way..."A torkánál ragadta meg a kérdést, Pelikán."
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!