Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi idő alatt sikerült a...

Mennyi idő alatt sikerült a nyelvvizsga bármiből?

Figyelt kérdés
miből mennyi idő volt és milyen szinten sikerült a vizsga?

2022. júl. 31. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kéttannyelvűn 1 évig minden héten 20 tanóránk volt. Év végére megvolt a B2-es szint.

Szóval, ha mondjuk csak heti 2-3 órával számolunk, akkor minimum 3-4 év a nulláról a B2-es szint, de valakinek lehet, hogy több is kell.

2022. júl. 31. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában elég rossz angoltanárunk volt, alig tanultunk valamit, rettegtem az érettségitől. Másfél évig jártam utána nyelviskolába, aztán elsőre meglett a B2.
2022. júl. 31. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta nyúzom már az angolt (középiskola óta). De igazán csak február elején kapcsoltam rá a tanulásra, meg heti 1-2x voltam angol tanárnál (jó lett volna több, csal ő is szakdolgozatot írt). Május elején csináltam B2-es szakmai nyelvvizsgát és elsőre meglett.
2022. júl. 31. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!