Mennyire nehéz megcsinálni az Origo nyelvvizsgát, ha elég gyenge az angol tudásom? Sajnos olyan iskolákba jártam gimi előtt, ahol nem adták meg a kellő alapokat, de szerencsére nagyon jó tanárom volt gimiben, sikerült hozni a minimumot.
Mit jelent nálad, hogy gyenge angollal? Nem mindegy, hogy épp makogsz valamit, vagy már majdnem középfokon vagy.
Az origó a könnyebb vizsgák közé tartozik, főleg, ha szeretsz fordítani és gyorsan tudsz váltani a két nyelv között, de a nyelvvizsgát ott sem fogják utánad dobni.
Az nagyon... Minél kevesebbet tudsz, annál könnyebb a vizsga! Ha semmit sem tudsz, akkor be se kell menned, kiküldik postán, hogy kiválóan megfeleltél.
Ilyen k* értelmetlen egy kérdést...
Az origo habár kétnyelvű, de a feladatok hosszúsága miatt nem mondanám túl könnyűnek. Eleve nehéz szöveget vágnak ki, mindig valamiyen Cnn vagy a fene tudja honnan bogarásszák őket össze. Elég nehéz szövege van, lehet kifogsz valami művészeti cikket, de az is lehet belenyúlsz valami robot technológiába. A szótár használható végig, de pont ezért mert nehéz a szöveg az idő rovására megy, még gépen is.
Egynyelvűnél nem minden esetben lehet szótárazni, de talán egy elc-n, BME nem lesz ennyire elvont szöveg, mint amiket Origon adnak. Szóval lehet nem lehet szótárt használni, de közérthetőbbek, hétköznapiabbak a szövegek, ráaádsul nincs is annyi feladat, hamarabb tudsz végezni. Persze neked kell döntened, én csak a saját tapasztalatom írtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!