Hogy kezdjek bele az angol nyelv tanulásába?
Figyelt kérdés
Korábban tanultam pár évig iskolai keretek között, de nem nagyon haladtunk az anyaggal. Némi alapom így van, tehát nem teljesen a nulláról kezdem.
Nyelvtanfolyam és magántanár kizárva, egyedül tanulnék itthon. Tudtok esetleg olyan oldalt/oldalakat ajánlani, amik ingyenesek? Magyar-angol nyelvű érdekel, nem full angol, szeretem ha van magyar nyelvű magyarázat is.
+könyv ajánlást is szívesen fogadnék.
2022. júl. 30. 12:02
2/4 anonim válasza:
Szerintem az oxford angol nyelvtan jó. Pdf-ben fent van neten. Emellett én nyelvtanítós videókat is néznék (pl. English with Lucy, de van sok más is. Gondolom van magyar nyelven is ilyen, ha a csak angol még nehéz). Emellett szintnek megfelelő anyagokat (könyvet, cikket) olvasnék és hallgatnék. Ja és angol felirattal filmnézés.
3/4 anonim válasza:
Én a goangolra fizettem elő. Nem rossz, de szerintem nem lesz elég, viszont az alapok elsajátításához biztos hogy elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!