Olaszt vagy spanyolt tanulnátok inkább?
Olaszt tanulnék és szerintem fogok is. Amerikában lehet hasznosabb a spanyol, de én nem ott élek, hanem Európában. Turistaként sem megyek oda. Sokkal több olasz cég van Magyarországon és a régióban is, de például a mi cégünknek is többször volt és még lesz olaszokkal dolga.
Ha a kultúrát nézem, akkor is az olasz felé billen a mérleg. Szeretem a mexikói kaját, de az olaszt jobban. Focit nem nézek. A szappanoperák nem érdekelnek, ellenben például néhány olasz fantasy mesefilm igen. Olaszországban több látnivaló van, mint mondtam, Dél-Amerikába pedig nem megyek. Írók tekintetében is részemről inkább Umberto Eco, mint mondjuk Marquez. Ha a beszélt nyelvet tekintem, akkor az olasz jobban tetszik a fülemnek, mint a pösze spanyol. A dél-amerikai szép, de azt úgy sd, hallanám.
Javaslom, hogy te is gondold végig, hogy melyik nyelvet mire tudnád használni és mi köt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!