Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A2-rol C1-re angolul mennyi...

A2-rol C1-re angolul mennyi ido megtanulni?

Figyelt kérdés

A2 szinten vagyok jelenleg, nyelvérzekem közepes.

Ha hasznalom a nyelvet majdnem minden nap, akkor realis, hogy 3 ev alatt C1 szintre eljutok?

2022. júl. 15. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem igen, reális, csak fontos, hogy ne ragadj le abban, amit használsz a mindennapokban, hanem olvass, hallgass, nèzzêl angolul bármit amit csak tudsz. (Sokszpr van az, hogy csak egy bizonyos terület szòkincse kell ès az adott ember abban nagyon jò.)
2022. júl. 15. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
A C1 nem reális ennyi idő alatt szerintem.
2022. júl. 15. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ, hogy ténylegesen mennyire fogékony vagy. Alapvetően elég lehet, mert az ugye 3 szint, tehát szintenként 1 év, az reális lehet.
2022. júl. 15. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
A 3 év reális, amennyiben minden héten jársz legalább heti 2 órát beszédcentrikus nyelvtanárhoz, és mellette napi 1-2 órát szorgalmasan angolozol: nyelvtan, írott és hallott szövegértés, szövegalkotás. Szóval heti 10 óra befektetés legalább kell, s ezen belül muszáj a heti 2 óra nyelvtanár is. Így 3 év alatt 1500 óra jön ki, ami szerintem elég lesz.
2022. júl. 15. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszat!

Nekem akkor ez nem realis cel. Mindegy, haladok, aztan jutok ameddig jutok.

2022. júl. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!