Ha nagy stressz alatt vagytok, hogy tudtok eredményesen nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
nálam sok minden összejött, haláleset, betegség, rossz anyagi helyzet... emiatt rengeteget stresszelek, és képtelen vok odafigyelni az angolra.
sokszor élni sincs kedvem, nemhogy angolozni, viszont nem tologathatom, muszáj középfokúznom.
sajna nincs most végképp pénzem nyelvsulita, tanárra.
ilyenkor hogy lehet tanulni? rossz, h. egyedül vagyok, ha elakadok, nincs kitől kérdezzek.
nem látok reális esélyt arra, h. sikerüljön.
2022. júl. 4. 23:08
1/2 anonim válasza:
pofázzá angol anyanyelvűekkel én felszedtem a neten egy kanadai csajt mielött megpöccintettem a nyelvvizsgát elsöre utána meg dobtam a csajt. Megsporoltam a tanfolyamok meg nyelviskolák árát
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem te még magyarul sem tudsz, nemhogy angolul, förtelmes a stílusod.
2022. júl. 5. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!