Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angolból melyik nyelvvizsgát...

Angolból melyik nyelvvizsgát javasoljátok és miért? C2 a cél.

Figyelt kérdés

TOEFL, TELC, IELTS.

Köszönöm! :)

(Eddig hazai felsőfokúm van, de szeretném fejleszteni a tudásom és nemzetközi C2-t csinálni.)

2022. jún. 5. 16:00
 1/6 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Szerintem amelyik jobban megy neked. Megnézed a tipusfeladatokat neten és amelyiket jobban tudod.
2022. jún. 5. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindegyikből van C2? Eddig nem nagyon ismerkedtem a nemzetközi nyelvvizsgákkal, csak a hazaiakkal. Nem nagyon vágom őket.
2022. jún. 5. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen vizsgát akkor érdemes tenni, ha ténylegesen kell és szükség van rá (pl. külföldi tanuláshoz), mert jellemzően van egy lejárati idejük, és ahhoz képest nem olcsók (TOEFL, IELTS legalábbis csak 2 évig érvényes). Nézz utána a neten
2022. jún. 5. 16:26
 4/6 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Én se tennék, ha nem muszáj, a legtöbb munkahelyre bőven jó egy stabil C1-es tudás.
2022. jún. 5. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen olyat tennék, ami nem évül el két év után.
2022. jún. 5. 18:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesítménykényszeres vagy, akkor ne ilyen tinglitanglikat próbálj, hanem a Cambridge Proficiencyt.
2022. jún. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!