Angolból melyik nyelvvizsgát javasoljátok és miért? C2 a cél.
Figyelt kérdés
TOEFL, TELC, IELTS.
Köszönöm! :)
(Eddig hazai felsőfokúm van, de szeretném fejleszteni a tudásom és nemzetközi C2-t csinálni.)
2022. jún. 5. 16:00
1/6 Thunderfairy válasza:
Szerintem amelyik jobban megy neked. Megnézed a tipusfeladatokat neten és amelyiket jobban tudod.
2/6 A kérdező kommentje:
Mindegyikből van C2? Eddig nem nagyon ismerkedtem a nemzetközi nyelvvizsgákkal, csak a hazaiakkal. Nem nagyon vágom őket.
2022. jún. 5. 16:15
3/6 anonim válasza:
Ilyen vizsgát akkor érdemes tenni, ha ténylegesen kell és szükség van rá (pl. külföldi tanuláshoz), mert jellemzően van egy lejárati idejük, és ahhoz képest nem olcsók (TOEFL, IELTS legalábbis csak 2 évig érvényes). Nézz utána a neten
4/6 MDaniel98 válasza:
Én se tennék, ha nem muszáj, a legtöbb munkahelyre bőven jó egy stabil C1-es tudás.
5/6 anonim válasza:
Én mindenképpen olyat tennék, ami nem évül el két év után.
6/6 anonim válasza:
Ha teljesítménykényszeres vagy, akkor ne ilyen tinglitanglikat próbálj, hanem a Cambridge Proficiencyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!