Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Magyarországon lehet hollandbó...

Magyarországon lehet hollandból még valahol nyelvvizsgázni?

Figyelt kérdés

[link]

Ebből én azt szűröm le, hogy nem igazán. Még a Covid előtt tanultam hollandul, gondoltam elkezdem felfrissíteni és teszek egy nyelvvizsgát, ha majd olyan szinten állok. Nincs más opció? Pl itthon külföldi vizsga letétele és azt honosítani?

2022. jún. 4. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
2022. jún. 4. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
1, az az oldal elavult információt tartalmaz
2022. jún. 4. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ráadásul az akkreditáció nem azt jelenti, hogy szerveznek is vizsgát.
2022. jún. 4. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
A Rigó utcában évente egyszer lehet a ritkább nyelvekből is vizsgát tenni.
2022. jún. 5. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Köszi, ez tök jó hír!
2022. jún. 5. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nemrég tettem CNaVT-t, egyetemi fordítókurzushoz pl ezt kérték. Mire akarnád használni amúgy a nyelvvizsgát?
2022. jún. 6. 22:23
 7/7 anonim válasza:
A Rigó utcában évente kétszer szerveznek hollandból nyelvvizsgát, általában februárban és októberben. A szóbeli mindig Debrecenben van, függetlenül attól, hogy hol írtad az írásbelit.
2022. jún. 25. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!