Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan forditanád? Samuel D....

Hogyan forditanád? Samuel D. closes deal with Detroit combine (alól)?

Figyelt kérdés
Egy újságcikk: ez a Sauel D. eladta a Samuel Motors vállalatát, a Union Motorsnak az a felső cim, a kérdésem pedig az alsó. Sokat nem tudni róluk, de gondolom, ez a Union Motors a detroiti.

2022. jún. 3. 11:09
1 2
 11/15 chtt ***** válasza:
77%

Mivel magánban nem sikerült szót érteni, hát ideírom - s tőlem jelenthetsz/jelenthetnek... akár ki is zárathatsz/zárathatnak -, nevetséges és etikátlan vagy, kedves kérdező, te, aki még a nickedet sem mered vállalni (!), de a hosszú hónapok során hol itt, hol ott osztottál meg a valós kilétemről morzsákat (egyszer a nevemmel együtt)... amit amúgy nem szégyellek, csak hát akkor mitől anonim ez az oldal? S mivel a teljes névtelenség mögé bújsz, nyugodtan le is tagadhatod, nem tudom bizonyítani, hogy te voltál, akár rágalmazással is vádolhatsz.

Szóval én vagyok a titokzatos?

Szeretném hinni, hogy gúnyolódásodat és ellenem indított piszkálkodó "hadjáratodat" jópofának és viccesnek tartod, nem pedig gonoszságból fakad.

További csodaszép napot kívánok.

egy némileg szomorú

G.

2022. jún. 4. 09:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát neked sehogy sem jó? Titokzatos akarsz maradni, és azt irtam. Erre az sem jó. Nők, nők, nők, nehéz őket megérteni.
2022. jún. 4. 10:14
 13/15 chtt ***** válasza:

Újabb morzsa, ugye? Szóval mégis gonoszság... kár :'(

Nos, szoktam rosszat kívánni senkinek, most viszont azt mondanám, életed legnagyobb öröme az legyen, hogy velem szemétkedsz. :)

2022. jún. 4. 10:28
 14/15 A kérdező kommentje:
És mit a tetűt szemétkedtem?
2022. jún. 4. 11:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos azt veszed észre, kedves chtt - bárki is legyen Ön - , hogy ez a minden válaszomba való belekötés egy ellenem indított lejárati kampány része, különben nem tudom megérteni, miért kell valakinek minden válaszába belekötni.
2022. jún. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!