Hogyan forditanád? Samuel D. closes deal with Detroit combine (alól)?
Mivel magánban nem sikerült szót érteni, hát ideírom - s tőlem jelenthetsz/jelenthetnek... akár ki is zárathatsz/zárathatnak -, nevetséges és etikátlan vagy, kedves kérdező, te, aki még a nickedet sem mered vállalni (!), de a hosszú hónapok során hol itt, hol ott osztottál meg a valós kilétemről morzsákat (egyszer a nevemmel együtt)... amit amúgy nem szégyellek, csak hát akkor mitől anonim ez az oldal? S mivel a teljes névtelenség mögé bújsz, nyugodtan le is tagadhatod, nem tudom bizonyítani, hogy te voltál, akár rágalmazással is vádolhatsz.
Szóval én vagyok a titokzatos?
Szeretném hinni, hogy gúnyolódásodat és ellenem indított piszkálkodó "hadjáratodat" jópofának és viccesnek tartod, nem pedig gonoszságból fakad.
További csodaszép napot kívánok.
egy némileg szomorú
G.
Újabb morzsa, ugye? Szóval mégis gonoszság... kár :'(
Nos, szoktam rosszat kívánni senkinek, most viszont azt mondanám, életed legnagyobb öröme az legyen, hogy velem szemétkedsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!