Mi alapján választottátok ki az általatok tanult nyelvet?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 11:44
1/5 anonim válasza:
Hasznosság (angol, német), hangzás (spanyol).
2/5 anonim válasza:
Egyértelműen a motivációm alapján. Amit szívesen tanulok, és ami tetszik (olasz).
3/5 anonim válasza:
Én az alapján döntöttem, hogy hova szeretnék menni alapképzés után mesterre. Madridba jöttem, ezért spanyolt kezdtem el alapképzés alatt tanulni, és szép nyelv is, így jól esett mindennap gyakorolni
4/5 anonim válasza:
Én is a hasznosság alapján (angol,német)
5/5 anonim válasza:
Igazából szerintem a motivációt adják ezek: mennyire gondolod hasznosnak = mennyire gondolod úgy hogy később kelleni fog, mennyire tetszik, mennyire tudod könnyen elsajátítani, mennyire gondolod könnyűnek, milyen eddigi tapasztalataid voltak az adott nyelvvel, mennyi segédanyag van hozzá, mennyire tudod őket beszerezni, mennyire tudod gyakorolni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!