Van aki nem kapja most meg a diplomáját nyelvvizsga miatt?
Van még valaki aki nem kapja most meg a diplomáját a nyelvvizsga hiánya miatt?
Nekünk egy felsőfokú kell+egy 2.nyelvből szakmai közép.
A gimiben megcsináltam már az angol felsőfokút viszont mi 2.nyelvet nem fanultunk.
Az egyetem azt ígérte hogy lehst menni 2.nyelvre és 0-ról szakmai középig eljutunk a 3.év végére.
Nos ez a valóságban úgy nézett ki,hogy 2.évben jött a covid és mivel egy 60as nyelvtanárunk volt,nem tartotta meg az órákat,egyáltalán nem értett a teamshez és semmihez.
Mire visszatérhettünk az egyetemen személyes oktatásra, abszolváltunk.
Végig gyakornokoskodtam egy jó cégnél és fel is vettek főállásba abszolválás után,viszont nem tudom megtartanak e most,hogy a diplomát nem kapom kézhez.....
Az a terv, hogy 2023 májisáig felkészülök valami intenzív nyelvtanfolyammal a nyelvvizsgára és akkor elmegyek rá. Csak a cég nem biztos hogy szeretne addig várni rám,mivel előléptetni diploma nélkül nem tudak, és a cég mentalitása az,hogy aki nem fejlődik,az mehet...
Valaki járt még így? Csak én lettem emiatt teljesen depis?:(
"A nyelvtanulás a gazdagok kiváltsága"
Aha. Én egyedül tanultam, se magántanár, se tanfolyam, 3 nyelvvizsga van mögöttem. Ja, és az egyetem 3 éve a kollégiummal többe került, mint a 3 nyelvet megtanulni és levizsgázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!