Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol emelt érettségi szóbeli...

Angol emelt érettségi szóbeli hogy néz ki? Hogyan lehet a legjobb eredményt elérni.

Figyelt kérdés

Egy hét múlva szóbelizem és most kicsit bepánikoltam.

Utána olvastam már egy párszor, de valahogy még mindig nem tiszta.

A húzott témakörhöz/tételhet kapcsolódik a vita aminél érvelni kell?

Vagy ez hogy épül fel?

Sajnos a tanárom nem túl összeszedett ilyen éren ő is össze-vissza magyaráz.

Ha nem, akkor kb milyen állítások vannak a vita résznél?

Hogy lehetne max pontot elérni esetleg?

2022. máj. 25. 23:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

3 teljesen különböző téma. Max pontot úgy lehet elérni, ha baromian jól beszélsz angolul. Folyékonyan, gazdag szókinccsel, nyelvtanilag helyesen.

Vedd meg ezt a könyvet. [link]

Például minden tanulónak ki kell hagynia egy évet egyetem előtt. Vagy Az autókat ki kellene tiltani a nagyvárosokból. Vagy: A vegetarianizmus egészségesebb, mint a húsevés. Ez a középső feladat, a vita. Az első feladat kérdés-felelet, de nem olyan gagyi, mint középszinten, a harmadik egy téma kifejtése önállóan 4-6 kép alapján. Itt van két minta, a társalgási kérdések nincsenek benne, mert azt nem adják kézbe. [link]

2022. máj. 26. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!