Ha az angol írásbelim 79% os lett akkor mire számítsak szóbelin?
Leginkább a 4-es és az 5-ös a célzott jegy. 4-esnél rosszabbat nem szeretnék kapni.
Mennyit kell ahhoz beszélnem, hogy 79%-os írásbelivel együtt legalább a 4-es meglegyen összesítésben?
Az a lényeg, hogy folyamatosan beszélj és jókat mondj. A mennyiség nincs meghatározva, az előbbi kettő a lényeg és a vizsgáztató bizottságon is múlik valamennyire.
Középszinten 80%-tól van ötös, 60%-tól négyes, szóval szerintem feleslegesen izgulsz.
Emelten pedig pláne nincs mitől tartanod, ott ugyanis 60%-tól van megadva az ötös.
Ez közép szint.
Az a gondom, hogy készültem szóbelire gőzerővel mivel megszólalni nagyon nem tudok angolul, de mint utólag kiderült nyelvvizsga tételeket tanultam és nem érettségi tételeket aztán most elment a kedvem az egésztől.
Megnyugtatlak, ha 0 pontos a szóbelid, még akkor is megvan a 4-es.
Gondolom 93 pontos lett az írásbelid, így elosztottam 150-el (ami az egész érettségi max pontszáma) és 62 % jött ki.
#4 Remélem ez igaz amit mondasz. Bár tudtommal a minimum szintet el kell érnem ami a kettes de ha valóban megvan a kettes szinttel a négyes akkor megnyugodtam és szerintem el is megyek ezzel a bemagolt 8 tétellel amelyből 7 nyelvvizsgás és egy érettségis.
Van egy középfokú nyelvvizsgám is, szóbelire úgy mentem el oda is, hogy a tanárok szerint esélytelen vagyok aztán körülbelül 5 db magolt tétellel 40 pontot összebeszéltem amit máig nem értek, hogy sikerült :)
Úgyhogy erre visszaemlékezve és tekintve arra, hogy majdnem dupla annyi tételt tudok, tényleg nincs ok az aggodalomra.
A 33-ból 4 pontot mindenképpen el kell érned, hogy ne bukj meg, de ha ez megvan, akkor a 4-esed is megvan, ahogy azt már írták felettem. Az 5-ös már necces, ott 27-28 pontot kellene elérni, de ha valóban nem nagyon tudsz megszólalni angolul, akkor ez már magas lécnek tűnik a számodra.
Szerintem amúgy ha a szóbelin mondasz valami értelmeset, már akkor megadják azt a 4 pontot.
#8 Sok sikert neked! :)
Te miből érettségizel?
Sok sikert neked :)
Én holnap érettségizem angolból és franciából és kicsit elkezdtem izgulni.
Te mikor vizsgázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!