Hogyan kezdjem el tanulni az olasz nyelvet?
Szia
Hát nem akarok itt vészmadárkodni, sem elvenni a kedved, vagy ilyesmi. De az olasszal az a tapasztalatom, hogy itthon nincs sok lehetőség ezen a téren. Én kint éltem egy évig, és úgy sikerült magas szintre eljutnom.
Véleményem szerint a nyelvtana bonyolultabb. Teljesen más logika, mint pl az angol. Szóval én mindenképpen azt ajalánlom, hogy menj el egy nyelviskolába, legalább kezdésként.
A PONS könyveit nagyon ajánlom, szerintem jól összefoglalják a nyelvatnt. Illetve ha már jobban megy, gyakorlásnak a Progetto italiano könyveket ajánlom.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan:)
Szia, én nyelvsuliban tanulok olaszt kb fél éve. Mi a Nuovo Progetto Italiano könyv alapján haladunk. Van hozzá munkafüzet is, mindkettő megtalálható a neten pdf-ben.
A könyvek mellett én pl. a videókat is fontosnak tartom. Full kezdőként Lucrezia Oddone-t kezdtem el nézni youtube-on, szerintem hasznosak a videói.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!