Debreceni Ady Endre Gimi?-Többi lent
Sziasztok!
Én kéttanos vagyok ott, és jó szívvel szeretnék mindenkit eltántorítani az iskolától.
Az épület lepukkant, sötét, a színvonal iszonyatosan zuhan, a tanárok nem szeretnek már tanítani, a legtöbben magántanárnál tanulják az anyagot, nincs semmi osztályközösség, mindenki fúrja a másikat, ahogy csak tudja. Elvesztegettem egy extra évet a semmire, hiszen az osztály egésze már alapból B2-C1 szintről jött ide. A reál oktatás a béke segge alatt, még a kötelező érettségi tantárgy, a matek is. A második idegen nyelvemre nincs elég tanár a suliban, így nem tartanak faktot belőle. A dráma tagozat hanyatlik, igazi, végzettséggel és tapasztalattal rendelkező színészek már nem tartanak órákat. Az A és B osztályról nem sokat tudok, de ha nyelvre mentek, ne az olasz legyen a 2. nyelv…
Igen, elfogadó, sokszínű suli, de rengeteget kell belefektetni önerőből, hogy érjen is valamit ide járni. (A legendás büfé is átalakult :)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!