Euroexam hallásértés?
Ma volt a nyelvvizsgám (B2 level, komplex business english).
Itthon elég sokat gyakoroltam, beszereztem a Practise Test book-ot is. Az a gondom, hogy itthon mindig head-set-el gyakoroltam a hallásértést, jól is sikerültek. Viszont ma a vizsga teremben hátul ültem és elől volt valami lejátszó, amiről ment a felvétel. Emiatt úgy érzem, rosszul sikerült a listening part és egy részénél tippelnem kellett. Mit lehet ilyenkor tenni?
A fontos részt kifelejtettem: emiatt hátul rosszul lehetett hallani. Kicsit ledöbbentem, azt hittem, valami profibb megoldás lesz.
Páron nyelvvizsgáján a plafonon végig voltak hangszórok, itt meg az egy darab lejátszó.
Nem hinném, hogy ezzel bármit is lehetne kezdeni sajnos, nálunk is csak egy lejátszó volt elöl (bár nekem nem emiatt lett rossz a hallásértésem :'D - de átmentem).
Mondjuk nálunk mondták, hogy jelezzük, ha hangos vagy halk nagyon, de végül senki sem jelzett.
Ha "csak" egy résznél kellett tippelned, akkor még simán meglehet, 40% kell csak a hallásból külön, bízz benne, hogy a többi vizsgarész felhúzza majd.
Kedves 3as!
Igen, a valóéletnek és az euroexam vizsgának rettentő sok köze van egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!