Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Félek a francia érettségitől...

Félek a francia érettségitől ,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából a szókincsem elég jó. Viszont a nyelvtanok nem mennem valami jól ,ha bemagolom semmi értelme , de érteni nem értem… Nagyon félek az érettségitől , az írásbelitől és a szóbelitől is. A szóbeli miatt azért , mert a nagy lámpaláztól nem tudnék kinyögni semmit , pedig eddig egész jól haladok a tételekkel. Az írásbeli miatt meg azért ,mert oda kéne tudnom a nyelvtanokat.. :( Eddig amiket gyakoroltam feladatok mindig ott rontottam. Francia tanárom meg azzal jön hogy össze szedte nekem az összeset tanuljam meg.. oké de hiába olvasom nem megy a fejembe…

2022. ápr. 24. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"a bizotság azt kérdez amit akar"

Ez gyakorlatilag tényleg így van - elvileg viszont csak azt kérdezhet (és nem az egész bizottság, csak a kérdező tanár!), ami le van írva az elnöknek előre leadott feladatsorokban a segítő kérdéseknél. Mindenesetre ha nem pont azt kérdezi, ami oda van írva, akkor se valószínű, hogy nehezebb kérdést tesz fel, mint ami az adott szinten elvárás lehetne.

2022. ápr. 26. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
33%

"Az egész bizottságból te fogsz a legjobban tudni franciául a tanáron kívül."

Te csak tudod... :D

2022. ápr. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!