Félek a francia érettségitől ,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából a szókincsem elég jó. Viszont a nyelvtanok nem mennem valami jól ,ha bemagolom semmi értelme , de érteni nem értem… Nagyon félek az érettségitől , az írásbelitől és a szóbelitől is. A szóbeli miatt azért , mert a nagy lámpaláztól nem tudnék kinyögni semmit , pedig eddig egész jól haladok a tételekkel. Az írásbeli miatt meg azért ,mert oda kéne tudnom a nyelvtanokat.. :( Eddig amiket gyakoroltam feladatok mindig ott rontottam. Francia tanárom meg azzal jön hogy össze szedte nekem az összeset tanuljam meg.. oké de hiába olvasom nem megy a fejembe…2022. ápr. 24. 18:15
11/12 anonim 

válasza:

"a bizotság azt kérdez amit akar"
Ez gyakorlatilag tényleg így van - elvileg viszont csak azt kérdezhet (és nem az egész bizottság, csak a kérdező tanár!), ami le van írva az elnöknek előre leadott feladatsorokban a segítő kérdéseknél. Mindenesetre ha nem pont azt kérdezi, ami oda van írva, akkor se valószínű, hogy nehezebb kérdést tesz fel, mint ami az adott szinten elvárás lehetne.
12/12 anonim 

válasza:

"Az egész bizottságból te fogsz a legjobban tudni franciául a tanáron kívül."
Te csak tudod... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!