Hol tudnék negyedikes fiamnak Kispesten, vagy környékén jó angolnyelv tanárt találni?
Ez az.
1-2. ban jó volt, de harmasdiktól új tanár van. Semmi zene vagy mondókahallgatás, játékos nyelvtanulés.
Ehelyett tavaly is szódolgozatokat írtak.
(a tavalyi könyvben a 15. oldalig jutottak!!)
Idén már heti 3x van angol, a fiam teljesen megutálta, de nem akarom, hogy ha már tanulnak, ne tudjon semmit.
A tanár semmi fegyelmet nem tud tartani.
Ma próbáltam beszélni vele, e még ő volt megsértődve:-(((
Kényszermegoldás lenne.
Ez szomorú. azt hittem, pont a fordítottja a probéma, hogy a tanár csak úgymond játszik, te meg azt akarod, hogy tanuljon. Akkor is nyelviskolába vidd, a Katedrának vannak gyerekcsoportjai, de lehet, hogy másnak is. Egy általános iskolás gyerek életkori sajátosságainak nem felel meg a magánóra, nekik lételemük a társaság, a játék, a mozgás, a csapatversenyek.
De én a helyedben beszélnék az igazgatóval, esetleg a többi szülővel karöltve. Bűn, ha egy hozzá nem értő, nem megfelelően képzett, gyerekeket nem szerető tanár rossz esetben egy életre megutáltatja a nyelvet és a nyelvtanulást.
Lehet megoldódik a probléma az iskola részéről, tegnap mondta az osztáylfőnöke.
Nem csak én vagyok az egyetlen szülő, aki "lázadozik".
Most várok, remélem jobbra fordulnak a dolgok.
Az 1-2.-os anoltanár annyira jó volt, de nincs olyan képesítése, hogy magasabb évfolyamban tanítson.
Tavaly már felmerült, hogy mi lenne, ha ő tanítana tovább is, de sajnos emiat nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!