Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudnék negyedikes fiamnak...

Hol tudnék negyedikes fiamnak Kispesten, vagy környékén jó angolnyelv tanárt találni?

Figyelt kérdés
Az iskolai angoloktatás harmadik óta katasztrofális, de nem akarom, semmit ne tudjon,vagy teljesen megutálja a nyelvtanulást.
2010. szept. 16. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsi negyedikes? Akkor ne rángasd nyelvtanárhoz, egy gyereknek nem magánórán van a helye. Ha mindenáron vinni akarod, akkor gyerek nyelvtanfolyamra, ahol csoportban, a korosztálynak megfelelően tanítják. De miért tartod katasztrofálisnak az iskolai nyelvoktatást? Nekik még csak játszaniuk kell, mozogni, énekelni, rajzolni, ismerkedkedni a nyelvvel, megszeretni.
2010. szept. 16. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez az.

1-2. ban jó volt, de harmasdiktól új tanár van. Semmi zene vagy mondókahallgatás, játékos nyelvtanulés.

Ehelyett tavaly is szódolgozatokat írtak.

(a tavalyi könyvben a 15. oldalig jutottak!!)

Idén már heti 3x van angol, a fiam teljesen megutálta, de nem akarom, hogy ha már tanulnak, ne tudjon semmit.

A tanár semmi fegyelmet nem tud tartani.

Ma próbáltam beszélni vele, e még ő volt megsértődve:-(((

Kényszermegoldás lenne.

2010. szept. 16. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez szomorú. azt hittem, pont a fordítottja a probéma, hogy a tanár csak úgymond játszik, te meg azt akarod, hogy tanuljon. Akkor is nyelviskolába vidd, a Katedrának vannak gyerekcsoportjai, de lehet, hogy másnak is. Egy általános iskolás gyerek életkori sajátosságainak nem felel meg a magánóra, nekik lételemük a társaság, a játék, a mozgás, a csapatversenyek.

De én a helyedben beszélnék az igazgatóval, esetleg a többi szülővel karöltve. Bűn, ha egy hozzá nem értő, nem megfelelően képzett, gyerekeket nem szerető tanár rossz esetben egy életre megutáltatja a nyelvet és a nyelvtanulást.

2010. szept. 17. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet megoldódik a probléma az iskola részéről, tegnap mondta az osztáylfőnöke.

Nem csak én vagyok az egyetlen szülő, aki "lázadozik".

Most várok, remélem jobbra fordulnak a dolgok.

Az 1-2.-os anoltanár annyira jó volt, de nincs olyan képesítése, hogy magasabb évfolyamban tanítson.

Tavaly már felmerült, hogy mi lenne, ha ő tanítana tovább is, de sajnos emiat nem lehetett.

2010. szept. 18. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak kifogás volt, amit megpróbáltak elhitetni a szülőkkel. Olyan nincs, hogy valaki 1-2.-ban taníthat, 3.-ban meg nem. Nem hiszem, hogy évközben lecserélik a tanárt, az egész órarendet át kéne alakítani. Azért csak harcoljatok, az lenne a minimum, hogy a szakmát nem ismerő mostani tanárt elküldjék továbbképzésre.
2010. szept. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!