Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az április 2-ai Origo nyelvviz...

Az április 2-ai Origo nyelvvizsgának szerintetek mikor lesz meg az eredménye?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek mikorra várható?

2022. ápr. 20. 00:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ott masik vizsgajelenkezesed is akkor megjelent már a sikeres sikertelen felirag
2022. ápr. 21. 15:00
 2/12 A kérdező kommentje:

Ezt hol tudom pontosan megnézni?

Ha bejelentkezek a vizsgafiókba és rámegyek arra,hogy vizsgáim,annyit ír ki,hogy “a vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye”.

2022. ápr. 21. 15:47
 3/12 anonim válasza:

Szerintem ezt akkor adja csak ki, ha korábban már volt valamilyen origós vizsgajelentkezésed. Nekem is ott fent már kiadja, hogy sikeres, de a pontjaimat még nem látom.

Első válaszoló, ha a vizsgáim fülnél már megjelent alatta "sikeres" felirat akkor az már biztos információ, hogy sikerült? Mert lejjebb görgetve még azt adja ki, hogy a vizsgának még nincs meg az eredménye.

2022. ápr. 22. 20:42
 4/12 anonim válasza:
3/3-as válaszolótól kérdezném, hogy írásbelin voltál, szóbelin, vagy komplexen, hogy sikerest látsz?
2022. ápr. 23. 00:12
 5/12 anonim válasza:
Komexen voltam és azt írja, hogy sikeres komplex.
2022. ápr. 23. 08:43
 6/12 anonim válasza:
Én meg csak szóbelin voltam, de tegnap délelőtt, amikor néztem nekem még sikertelent írt. Hát már nagyon ideges vagyok... De olvastam olyat, hogy még nem töltöttek fel mindent pontszámot. Másnak is volt így. Csak furcsállom, hogy a komplexet már kijavították volna teljesen?
2022. ápr. 23. 09:11
 7/12 anonim válasza:
Van olyan, aki csak szóbelin volt? Ő mit lát?
2022. ápr. 23. 10:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is komplexen voltam,de továbbra sincs semmi!:(
2022. ápr. 23. 12:04
 9/12 anonim válasza:

Látsz Összes vizsgám feliratú gombot? Ha arra rákattintasz, akkor megjelennek az eddigi vizsgáid, ahol lehet látni az aktuális státuszt.

De engem már idegronccsá tesz ez a nyelvvizsga, évek óta! Hiába mondják, hogy a nyelvvérzék nem annyira számít, pedig de. Tisztességesen készülök, vért izzadva már, de nehezen ragad! Ha olvassa ezt az üzenetet egy javító, akkor egy kis jóindulatot, ha kérhetnék!!!!

2022. ápr. 23. 13:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Rámentem,semmi!:(
2022. ápr. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!