Az április 2-ai Origo nyelvvizsgának szerintetek mikor lesz meg az eredménye?
Sziasztok!
Szerintetek mikorra várható?
Ezt hol tudom pontosan megnézni?
Ha bejelentkezek a vizsgafiókba és rámegyek arra,hogy vizsgáim,annyit ír ki,hogy “a vizsgának jelenleg nincs meg az eredménye”.
Szerintem ezt akkor adja csak ki, ha korábban már volt valamilyen origós vizsgajelentkezésed. Nekem is ott fent már kiadja, hogy sikeres, de a pontjaimat még nem látom.
Első válaszoló, ha a vizsgáim fülnél már megjelent alatta "sikeres" felirat akkor az már biztos információ, hogy sikerült? Mert lejjebb görgetve még azt adja ki, hogy a vizsgának még nincs meg az eredménye.
Látsz Összes vizsgám feliratú gombot? Ha arra rákattintasz, akkor megjelennek az eddigi vizsgáid, ahol lehet látni az aktuális státuszt.
De engem már idegronccsá tesz ez a nyelvvizsga, évek óta! Hiába mondják, hogy a nyelvvérzék nem annyira számít, pedig de. Tisztességesen készülök, vért izzadva már, de nehezen ragad! Ha olvassa ezt az üzenetet egy javító, akkor egy kis jóindulatot, ha kérhetnék!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!