Ki írta meg az ECL B2 angol nyelvvizsgát 2022 április 9-én?
Figyelt kérdés
A hallgatás résznél a második feladattal nem igazán sikerült megbírkóznom, szóval szeretnék véleményt kérni azoktól, akik szintén ekkor vizsgáztak.2022. ápr. 19. 17:46
11/18 anonim válasza:
MEGVAN NYELVVIZSGÁM! Egyúttal üdvözlöm a diplomámat is. :)
12/18 A kérdező kommentje:
Nekem is sikerült. A szóbeli és az írásbeli összesítve 80% lett 🙂
2022. máj. 7. 12:21
13/18 anonim válasza:
Akinek sikerült, valaki kapott azóta bizonyítványt?
14/18 anonim válasza:
13,
Kilences vagyok.Múlt héten érdeklődtem ezzel kapcsolatban,nekem már a héten át lehet venni.
15/18 anonim válasza:
Nekem is azt írták vissza, hogy ezen a héten lesz postázva a vizsgahelyre, de hogy előtte jön róla mail is. Pont azért írtam, mert nekem nagyon sürgős lenne, a másolatot sehol se fogadják el, ahova be kell adnom. De csütörtök reggel akkor is bemegyek érdeklődni, ha nem írnak addig semmit, vagy esetleg már holnap délután.
16/18 anonim válasza:
Megjött a mail hajnali fél 3-kor, holnap reggeltől lehet menni. :)
17/18 anonim válasza:
Sziasztok! Most megyek ECL B2-es nyelvvizsgára. Érdeklődni szeretnél azoktól akik nem rég voltak, hogy írásbelin milyen feladatok várhatóak. Illetve a hallgatás mennyire nehéz és kedvesek-e a vizsgáztatók?
18/18 MJozsi44 válasza:
17/17
Na sikerült? Én most ezen gondolkodom vs BME nyelvvizsga
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!