Lassan 1 hónapja voltam nyelvvizsgázni, 1 hét múlva derülnek ki az eredmények és nagyon ideges vagyok, mert én direkt radírozható tollal írtam meg az írásbeli részét plusz ugye a magnós válaszokat, mert nem akartam firkálni pl a level közben meg stb.
És most olvastam el a vizsgaszabályzatot, mert mar ezen idegeskedtem, ott annyi van írva, hogy hibajavító nem megengedett. Plusz ugye ezek az általános dolgok hogy segédeszközök , jegyzetek, telefon, stb.. de erre vonatkozóan csak annyit találtam, hogy kék vagy fekete színű tollal kell kitölteni a dolgokat.
Szerintetek ebből baj lehet?
2022. ápr. 15. 13:40
1/10 anonim válasza:
Éppen lehet. A hibajavító is amiatt nem megengedett, hogy utólag pl a tanár ne javíthasson bele. Látszódjon minden. Ez a radírozható toll is problémás lehet. De annak is van limitje, ha nem feltűnő, hogy át lett írva a szöveg baj nem lesz.
Zh-t, vizsgát ilyen tollal hasonló okok miatt nem is szoktam írni. Bár ott ugye álltalában az a tanár javítja akinél írom. De soha nem lehet tudni.
2022. ápr. 15. 13:50
2/10 anonim válasza:
Ha feltűnik nekik kizárható vagy. Én a helyedben inkább a helyes javítás menetét tanulnám meg és kidobnám ezt a tollat, mert ezért mashol is komolyan megütheted a bokád. Egy vonallal áthúzod zarójelbe rakod. Ha bizonytalan vagy a válaszokban először ceruzával dolgozz, majd ird át tollal.
2022. ápr. 15. 15:44
3/10 anonim válasza:
ha feltűnik nekik, kizárható vagy... és nem tudom mid van, de az olcsóbb változatok kézbe véve is elkenődnek... a dolog tanulsága, hogy dobd ki azt a szrt, nem jó semmire.
2022. ápr. 15. 18:32
4/10 anonim válasza:
Ha feltűnik nekik, hogy ott van alatta egy csomó szöveg, akkor igen. Max azt mondod majd, ha fel kell lebbezni, hogy ceruzával dolgoztál először és annak maradt ott a nyoma.
2022. ápr. 16. 07:29
5/10 anonim válasza:
Ceruzaval lehet dolgozni a nyelvvizsgán, csak azt at kell irni tollal. Itt nem az lesz a baj, hogy sok minden van alatta, hanem hogy ezek a tollak olyanok hogy nagyon konnyen elkeni okez minden. Pusztán a kezedet vegighuzod a szövegen, ami nyilvan értékelhetetlenné teheti a munkát.
2022. ápr. 16. 09:23
6/10 anonim válasza:
Hat ha te direkt ezt a tollat hasznaltad az utasitasok ellenere, akkor igy jartal.
2022. ápr. 16. 09:27
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó
Semmilyen utasítás nem volt erre vonatkozóan.
Kék v. fekete toll. Hibajavito használata nem megengedett. Ennyi volt ezzel kapcs a vizsgaszabalyzatban
2022. ápr. 16. 17:42
8/10 anonim válasza:
Magadtól is lehetett volna ennyi eszed, hogy nem írsz ilyennel és nem, nem a vizsgaszabályzat miatt. Maguktól is el tudnak kenődni ezek a tollak, nem is tudom, minek találták ki, semmire nem jól. Bízzunk benne, hogy nem lesz gond, de legyen ez egy tanulság, dobd ki.
2022. ápr. 18. 20:35
9/10 anonim válasza:
Most írtad le hibajavító használata nem megengedett. Szerinted az a toll ami kiradírozza magát nem számít annak? A hibajavítót azért nem engedik mert simán rárakja a javító tanár a hibás részekre, átírja és úgy van meg a vizsgád, hogy közben nem is te írtad. Nyílván a javító toll is így működik, csak szimplán kiradírozza és úgy írja át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!